Sensura Mio Concave 2d Plaat Uitknipb. 10-55mm 5

-10%
Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

pickup

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

SenSura® Mio Concave is het eerste product dat is ontworpen voor mensen met een naar buiten gerichte peristomale zone. De bolle, stervormige huidplaat biedt een goede pasvorm voor allerlei rondingen, zoals grote of ronde buiken, obesitas, buikrollen en parastomale hernia. De 5 uiteinden van de huidplaat, in de vorm van een ster, passen zich aan de rondingen aan zonder te rimpelen. De stabiliteitsring biedt steun direct rond de stoma, zodat de stoma de juiste ondersteuning krijgt en de stomadrager weet waar hij druk moet uitoefenen bij het aanbrengen. Tot slot volgt de elastische huidplaat met Flex-zones de bewegingen van het lichaam. De combinatie van al deze voordelen vergroot het contactoppervlak tussen de huidplaat en de peristomale huid voor een optimale hechting van het stomamateriaal.

Gebruik

De bolle, stervormige huidplaat is eenvoudig in het gebruik dankzij het Flip-in-Form systeem. Hierdoor kunt u de huidplaat heel nauwkeurig op de juiste plek aanbrengen. Nadat u de huidplaat hebt aangebracht, klapt u de 5 uiteinden over de bolling om de juiste pasvorm te bereiken.

Indicatie

SenSura® Mio Concave 2-delig Click Huidplaat.

Gegevens
CNK4421970
FabrikantenColoplast Belgium
MerkenSensura Mio