Veroval Compact Plus Pols Bpw26 9252010

-10%
Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

pickup

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Voeg een plus toe aan de bloeddrukmeting met de Veroval compact + BPW 26 polsbloeddrukmeter. Hij is eenvoudig te gebruiken en de automatische drievoudige meting zorgt voor nog nauwkeurigere waarden. Het grote, gemakkelijk af te lezen display zorgt voor een hoog bedieningscomfort. Bovendien heeft het apparaat een onregelmatige hartslagdetectie, wat vooral belangrijk is voor mensen met hoge bloeddruk. Met behulp van een gekleurd stoplichtsysteem voor bloeddrukwaarden kunnen de resultaten eenvoudiger worden geëvalueerd. De Bluetooth®-functie maakt het mogelijk om de gegevens eenvoudig door te sturen naar de Veroval medi.connect app.

Gebruik

Volautomatisch, comfortabel en eenvoudig te gebruiken

Indicatie

Voor een eenvoudige en snelle bloeddrukmeting aan de pols

Gegevens
CNK4487393
FabrikantenHartmann
MerkenVeroval